Liszkai Szilveszter
 cam.gif Videógyűjtemény                                   cikk.jpg Cikkgyűjtemény
Mindig mosolygott. Nem emlékszem olyan pillanatra, amikor ne ezt tette volna. Mindig kapható volt a viccelődésre, egy igazi bohém volt. Kedves és közvetlen volt, segített mindenkinek, szerintem nem volt olyan ember, akivel ne ápolt volna jó kapcsolatot. Vereség után mindig ő húzta ki a csapatot a szomorúságból, aki jókedvre derített mindenkit.
 
Persze a csínytevés sem állt távol tőle. Tudni kell róla, hogy néha-néha elszívott egy szál cigarettát. Zdravko Zovko edző ezt kifejezetten tiltotta a játékosoknak, Mariant pedig pénzbírsággal is megfenyegette, ha nem szokik le a dohányzásról. Itthon játszottunk a Szegeddel, 14 góllal legyőztük őket, Marian nagyon boldog volt, hiszen ez volt az első meccse a Pick ellen. Meccs után ültünk az öltözőben - ahogy nagy győzelmek után szoktuk - ittunk a sörünket, és azt láttam, hogy Marian nyúl a tárcájához, kiveszi belőle a pénzt: letette előre a büntetést és ő bizony elszívta azt a győzelem utáni cigarettát, került, amibe került.
 
Amikor idejött, sok csiszolnivaló volt a játékán, de a Veszprémben eltöltött idő alatt világklasszis játékos lett. Szeretett edzeni, szeretett dolgozni, imádta az életet. Szerintem jól döntött, hogy nálunk játszott.
 
 
facebuc.jpg
 
Magyar English Veszprém Kézilabda Fan Club MKB Veszprém KFC INweb Informatika